Pagina principalăHarta site-uluiFeedback
ro | ru | en
       Legislaţie
       Achiziții
       Locuri vacante
       Contactează-ne


Logare

login:
parola:
Înregistrare


Spartachiada „SinGeoCad” 2015

Spartachiada cu numărul zece , care a avut loc la data de 22 mai 2015, şi-a atins scopul stabit – organizarea unei competiţii frumoase pentru toţi participanţii prezenţi la eveniment, printre care: Agenţia Relaţii Funciare şi Cadastru, ÎS Cadastru cu toate oficiile cadastrale, ÎS Ingeocad, ÎS Institutul de Proiectări pentru Organizarea Teritoriului şi nu în ultimul rînd ÎS Protecţia Solurilor şi Îmbunătăţiri Funciare.

Pregătirea fizică şi morală ale echipelor a fost la cel mai înalt nivel, au aşteptat cu toţii punerea în practică a instruirilor de care au avut parte pe tot parcursul anului la cel mai important concurs sportiv din cadrul acestei ramuri. În acest sens, pe lîngă pregătire, factorii determinanţi ai performaţei obţinute s-au dovedit a fi voinţa mare de a cîştiga, efortul maxim depus în această direcţie şi buna organizare din interiorul echipei.

Rezulatele obţinute în clasamentul general s-au stabilit just, în conformitate cu factorii anteriori menţionaţi, deci după cum urmează:

  • Locul I – ÎS Cadastru;
  • Locul II – ÎS IPOT;
  • Locul III – ÎS Ingeocad;
  • Locul IV – ÎS PSÎF.

Le aducem cele mai sincere felicitări cîştigătorilor competiţiei şi tuturor participanţilor. La fel, le mulţumim frumos organizatorilor acestui remarcabil eveniment.

lorem


[02-06-2015]


Noutăţi

Arhiva de știri

Link-uri