Pagina principalăHarta site-uluiFeedback
ro | ru | en
       Legislaţie
       Achiziții
       Locuri vacante
       Contactează-ne


Logare

login:
parola:
Înregistrare


Concursul pentru selectarea companiei care va livra un autoturism.

Invitaţie de participare la concurs

Stimaţi Domni,
Avem plăcerea să Vă invităm pentru a participa la concursul ofertelor de preţuri, ce intenţionăm să-l organizăm pe data de 16.07.2019 ora 10:00 pentru selectarea companiei, care va livra un autoturism pentru necesităţile ÎS „Institutul de Proiectări pentru Organizarea Teritoriului”, în corespundere cu cerinţele din caietul de sarcini.

În scopul precizării unor detalii referitor la condiţiile de elaborare a ofertei, primirea copiilor caietului de sarcini, urmează să contactaţi: Lozovan Victor (mob. 067443007; tel. 022-72-35-74; fax. 022-28-45-01; vlozovan@ipot.md).

Ofertantul va prezenta oferta, în colet sigilat şi semnat, la sediul Întreprinderii de Stat " Institutul de Proiectări pentru Organizarea Teritoriului ", mun. Chişinău, str. Ialoveni100B, birou nr. 202 (Anticamera).
Pe colet se va indica „Oferta autoturism” .

Data limită de depunere a ofertei – 15.07.2019 ora 16:00.

Oferta trebuie să conţină:
  • Scrisoarea de înaintare cu date generale (adresa juridică, adresa sediului, telefon, fax, e-mail, rechizitele bancare, etc.), copia certificatului de înregistrare, copia licenţei de activitate în domeniu, copia extrasului din registru cu lista fondatorilor şi codul personal;
  • Propunerea tehnică: denumirea şi descrierea, datele tehnice, termenii de garanţie, date privind întreprinderile ce prestează servicii deservire post-garanţie;
  • Propunerea financiară în MDL cu și fără TVA, termenii de executare, modalitatea de achitare.

[28-06-2019]


Noutăţi

Arhiva de știri

Link-uri